onsdag 26 oktober 2011

Att göra fint

Här pågår en stor omflyttnig av alla saker....här måste bli fint, för imorgon kommer fotografen. Han ska plåta det mesta här, inför kommande husvisning . Gästrummet är klart.
I sista minuten tapetserades detta skräprum om...nu är det ett ljust och snyggt barnrum. Men vi har det som klädförråd.
Groventren som nu har blivit en finentre är klar, så fin med ljust golv.
Toan är splirrans ny i färgena brunt och vitt......
kakel som ser ut som träskivor. Lite nya handdukar som matchar i olika bruna nyanser.
Åkte en sväng till skogen idag för att plocka med mej lite granris, det blev till pynt utomhus
lite på entren också.
Riktigt kul att pynta utomhus men nu måste jag förbereda middagen sen till jobbet några timmar....sen städa städa och plocka iordning.
Får nog ta det lite lugnt ...senare ikväll, kanske med en mozartlikör!!!!!

måndag 17 oktober 2011

Semester,sol,medelhav,berg,öl,bilkörning..............

Jaha, då var vi nere i Fuengirola, precis vid stranden låg vårat lägenhetshotell.
25-30° varmt i luften i mitten av oktober, det är inget man kan klaga över.
Eftersom vi hade hyrbil så tog vi oss till fantastiska ställen, på solkusten . Här är vi i Mijas som är en av de mest genuina andalusiska byarna.
Tvära kast...nu är vi vid Gebraltarklippan som var en häftig sak rakt upp från ingenstans. Tog oss in i denna lilla stat... som var en sevärdighet .
Vackra vyer ....att åka kustvägen var helt fantastiskt vacker......medelhav och berg.
Simma i detta härliga vatten???vem vill inte det?????
Här är en av takvåningarna som vi snöade in på....140kvm balkong och terrass!!!!!!!!
85kvm inne. Ser ni den lilla trappan upp till taket, 80kvm terrass, balkongen under på 60kvm, det kan jag leva med!!!!!!!!kan till och med se alla palmer och växter som hänger ner på väggen.
Här står Håkan och kikar på en lägenhet i en nybyggd Andalusisk by nära Marbella. Vi stegade in hos mäklaren i Fuengirola (fastighetsbyrån) i torsdags, fredagen var vi ute hela dagen med mäklaren som visade oss runt. Mycket trevlig kille från Sverige som jobbade där nere och bodde där. Ensamma hade vi inte fått se allt som var värt att se och vi lärde oss mycket om hur det är att köpa fastighet i Spanien.
Bara lite utsikt från takvåningen i Benalmadena närmare bestämt i Torrequebrada
Nybyggd Andalusiskby.
Vi tar utsikten igen... (från bakgården)fick inte med dom bästa bilderna från terrassen, nämligen utsikten över medelhavet.Var på ett verkligt häftigt ställe i Benalmadena, nämligen Puerto marina. Konstgjorda öar med broar emellan och båtar runt om....blev ingen lägenhet där dom började på 7mille, men vackert var det och en massa shoppingtillfälle om man så ville. Cafeer och restauranger överallt, va sägs om denna trevliga kaffestund?

Nånting som är säker...vi kommer att åka tillbaks...får se om det slutar med en lägenhet där nere...men allt tar tid så vi får börja här hemma....nu ska vi kontakta mäklare.

måndag 3 oktober 2011

Smycken igen

Ja ja ja jag vet att jag kanske är tjatig men här är lite nya smycken. Guldbruna nyanser i olika former. Pärlor som jag har format själv. Här med silver berlocker,
och ett med vintage/brons berlocker. Har klippt in små bilder i ramar och lackat dom, även pärlorna har ett lager lack
Ett matchande armband.
Lite annat smått och gott.

söndag 2 oktober 2011

AJLAJK

Äntligen har ZIZ design öppnat sin lilla affär på Klostergatan i Jönköping. Jag älskar deras saker....deras nya märke AJLAJK och deras accessoarer är helt underbara, vill ha hela affären. Personalen är supertrevliga. Köpte en härlig tunika som är snygg till jeans och boots.

Kanske dags för rakning?????? Lite hår på bena har väl ingen dött av!!!!!!!!Det är mycket päls i höst...här i form av små pälsdekorationer till kängor.

Igår kväll var vi på 50-årsfest med bästa vännerna, Fam S och Fam T. Underbar mat som vanligt och god dryck...livet är härligt.

Sessan

Sessan
Våran pussgurka